sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

boooring!

 heippa taas tänään oon koko päivän ollut himassa, on ollut aika tylsää mutta huomenna oon ronjan kanssa :) launtaina olin annin kanssa meillä ja mentiin sonttariin  uimaan ja sit meille ja käymään keskustas oltiin nyhkälässä ja torilla oli kivaa ja sit saatiin kyyti annin veljeltä annille ja katottiin titanic ja mentiin nukkuu joskus 4-5 aikaa :D herättiin 1 aikaa ja sit mutsi haki mut himaan :) jassu tulee karkkilaan ens viikonlopun lauantaina  jee on jo kamala ikävä sitä! :3 kuuntelen tääl vaan justinii  EN OO HOMO ;D Vihaan spotifyn mainoksia.... mut JB: as long as you love me & out of town girl + moni muu sen biisi=  















lauantai 28. heinäkuuta 2012

Friday, Friday!

Torstaina menin ronjalle yöks, me valvottiin puol kuuteen, oltiin kerämääs mustikoita ja tapettiin ampiaisia ja soteiltiin ihmisille ja rikottiin sänky :D herättiin joskus 2 aikaa päivällä ja äkkii suihkuun :D ja sit karkkilaan! Tutustuin yhteen Lottaan sillon torstaina ja perjantaina ihan sika kiva ihminen!  juteltiin lotan perjantaina ihan sikana. eli siis aloteltiin siin kuuden aikaa nyhkälässä ja sieltä siiryttiin isompaan pourkkaan rinteeseen, oli niin helvetin ihana ilma! Rintees oli paljon tuttuja ja myös uusii ihmisii :) sieltä sit jatkoille rantakadulle, tuli muutama riita siinä ihmisten kanssa ja oli myös kamalaa dramaa ja söpöjä hetkiä <3 kaikkee en taas paljasta mutta sen sanon että kivaa oli! ja tuli myös juteltua syällisiä asioita ja täyttä paskaa ihmisten kanssa! tällä hetkellä ihan pieni kankkunen ei sen kamalampaa. tänäänkin on ihana ilma mutta musta tuntuu että en pääse lähtee ulos kun mutsi ei oikeen tykkää näistä reissuista, toivon vaan et se tajuis et osaan pitää puoleni jotankin ja vaik en oisaiskaan niin siel on mun kanssa niin paljon ihmisiä jotka ei anna tapauhtua mulle mitää! enkä oo tehnyt miään kamalan tyhmää. kyllä se sen vielä ymmärtää! <3 rakastan äitiäni :3 ja mitäs muuta perjantaina, eikai muuta mut nyt ulos ottaa vähän aurinkoo ja relaa ja sit vois suostutella mutsii et pääsen lähtee menee on niin tylsä olla vaan himas ja viel kun on ihana ilma ja koulutkin alkaa koht!!! mut mut täl kertaa tällänen postaus! <3lla: Jenna!

torstai 26. heinäkuuta 2012

I Fucking Love Shopping!!


Eli siis tiistaina vietettiin mun nimpparit, sain lahjaks rahaa ja karkkii! :) Keskiviikkona olin helsingissä ja ostelin aika paljon kaikkee (kuvia tulee postauksen loppuun)! Tänään meen varmaan keskustaan kavereitten kaa :) ja huomenna on vietetään kai melindan synttäeitä ja ostin sille lahjan sieltä helsingistä, siitä en laita kuvaa :) ja öö ööö ei kai mulla muuta asiaa tähän loppuun sit ne kuvat ja  pari biiiisiiii! :)







glitteristä ostin koruja!

spirit strore limited! toppi<3 25€

se toppi <3

h&m farkut 30€

mango <3 20€ 

Glitter 8.90€ RONJALLE

h&m 4,95€

seppälä, wet´n´wild 4.95€

seppälä, alushousuja 10€ (ota 3 maksa 2)

h&m rintsikat (2 kpl yhen hinnal) 14.95€ (ilman vamma toppauksia :D)

suklaata <3

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Beach Party 2012!

Heippuli hei!en oikeen muista miten nää päivät on oikeen mennyt mut oon oolut ronjalla yötä ja se on ollut meillä ja olin sen kanssa perjantaina Beach partyis, siel oli ihan sikana porukkaa ja kaikki tuli vaan juttelee  ja tutustuin uusiin ihmisiin eri kaupungeista ja menin sitten josksu 1-2 aikaa ronjalle yöks, Launatiana ronjan isä heitti mut ja ronjan karkkilaan ja menin kotiin vaihtaa vaatteet ja sain sitten vaarilta kyydin  R-kadulle. hain sieltä mun siskon kämpästä mun juomat, mulle ostettiin leguanaa ja kaks mansikka siiderii ja olvin karpalo siideri, om nom. ranta kadulla siskomn kämpässä oli joona, sara, sonja ja jesse, aloteltiin siellä ja mentiin sitten kävellen partyihin ja menin kavereitten kanssa sinne nurmikolle istumaan en siis ollut sisällä partyissä olyiin siin ulko puolella, oli tosi kivaa ja näin niitä mun uusia kavereita ja vanhojakin kavereita keitä en ollut  nähnyt pitkään pitkään aikaan :) äiti oli vähän huolissaan mutta sonja oli sanonut sille et se pitää musta huolta :) ja niin pitikin! lähettiin sieltä  mentiin vivianille ja siellä rappukäytävässä oli jotain kaasua tai jotain ja siellä ei saanut happea..päästiin sinne viville ja siellä sain vettä, olin ihan paniikissa kun ei saanut happea ja yskitti vaan! kuka vitun mulkku siel on taas riehunut...! no mut loppuhyvin kaikki hyvin :) oli eka kerta kun olin siskon kanssa juhlimassa ja sovittiin että joku kerta uudestaan täs kesälomal! ja tänään vähän darrassa mut ei pahassa :) kavereilla oli kamerat mukana ja niillä on kuvia laitan sit tänne kun niitä on lähetelty mulle :)

torstai 19. heinäkuuta 2012

my party!

BeachPartyt! oon menossa perjnatina ulos ja la sisään! uuh uuh aika kuumaa poppaa poppaa! ;D oon ihan fillareissa kun ronja tulee mielle tänään yöks btw olin siellä eilen ja lähettiin ajelee juhan kanssa ja laulattiin kaikkee musaa :D ja sitten käytiin kääntymässä jessellä siellä ne vaan pelas ja juhan autossa oli sellanen saatanan iso perhonen aloin vaan huuta siel ku säikähdin sitä ja juoksin ulos :D ETKÖ TAJUA, MULLA ON OIKUS! nyt bailataan tääl ronjan kaa :D jeeee jeee jeee jeee joo mennään nyt ulos :)

tiistai 17. heinäkuuta 2012


 oon eilisen ja tän päivän vahtimut mun pikkuveljeä ja serkkuja, porukat on laivalla ja ne tulee tänään ja tänään meen ite annin kanssa jesselle ja ronjakin tulee jos se saa kyydin :) lakkasin just kynnet upeen pinkiks <3 nyt pitää antaa niitten kuivuu ja sitten puen päälle ja laitan hiukset meikki on jo naamassa :) ja pojat kattoo jtn leffaa tuolla :) oon ollut hyvä hoitotäti :D sellastaaa, ja mitäs muuta ainiin oon pessytpyykkii ja siivoillut täällä :) ja puol 4 mennään lasten kanssa mummille ja vaarille syömään mansikoita nam nam, <3 anni soittelee 6 aikaa ja sitten porukat on saanut jo luvan tulla kotiin mutta voihan ne mummille ja vaarille siks aikaa jäädä jos se käy niille :D tai sit otan ne mukaan jesselle :DDD no en todellakaan ota :DDD ja tähän loppuun taaaas kuvia :






maanantai 16. heinäkuuta 2012

no huhhuh!!! :D

En tiiä ees miten alottaisin....(en oo oikeen varma et voinko kirjottaa kaikkee tähän tapahtu aika paljon *kaikkee* :D) mut no siis olin annin kanssa torstaina ja me sitten mentiin moikkaa Ronjaa, Jesselle ja sitten jäätiin sinne ja sitten me käytiin uimassa :) ja siel oli aika paljon porukkaa mm. anni,ronja,tea,tiina,niko,eetu,jesse,mikko,meesi öö ja loppuja en muista :D ja oli kiva ilta/yö7aamu :D siel ei saanut nukkuu, tai sai vedet päälle kokemusta on :D
Tänään tulin kotiin 9 aikaa ja mun korvis on hävinnyt :Dmissä se ooooooon?...  ja kun tulin kotiin menin heti nukkumaan,huhhuh nyt on onneks suihkussa jo käyty ja meikkattu vielä hiukset ja vaatteet niin oon taas valmis menee Jesselle yöks ;D mä kohta jo melkeen asun siellä :D! ja lauantaina menin taas jesselle yöks ja taas valvottiin toosi tooosi pitkään :D siellä oli taas välillä kamalaa draamaa.
   oon miettinyt et mitenköhän ikinä koulun alussa/tai ikinä tuun samaan unirytmin takas ja ei mulla varmaan ees oo sellasta :DD no mutta party hard! :)sunnuntaina oli mun serkun rippi juhlat ja heräsin siihen kun mutsi soittaa että oonko kohta valmis et ois tunti aikaa valmistautua juhliin:D olin iha lopenuupunut...no mutta menin sen puhelun jälkeen takas nukkumaan jesselle ja kun heräsin mun puhelin oli sammunut ja lähdin kotiin :D ja ihan hyvin kerkesin sinne juhliin, ois pitänyt taas sunnuntaina mennä jesselle mutta kun ei millään jaksanut, ja nyt maanantaina vahdin mun veljee ja serkkuja mut sit taas tiistaina ehkä takas jesselle ronjan kaa jos se pääsee :) tähän loppuun vielä biisi ja kuvia :) noi on näiltä päiviltä ja öiltä :) jesselle en ottanut kameraa mukaan, ois mennyt rikki :D






































































































keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Laukkuni sisältö :)

 heips, moni on pyytänyt mua tekemään tälläsen postauksen et mitä mun laukun sisältä löytyy ja mietin pitkään et teenkö kuvilla vai videolla, ja tulin siihen tulokseen että KUVILLA :) 


Tässä on mun laukku. 60€

david jones <3 

peili ishopista: 4€

käsirasva so kiss me. n.4€

huulipuna, -kiilto 3€/kpl

lompakko 20€

harja n.3€

hajuvesi RockAngel, n. 10€

kotiavain,pyörän-,pannuhuoneen-,säästöpossun-, korurasian- ja
kohta skootterin <3

kaikki naiset tietää, siteitä ja tamppooneja

beige:avaimet,hajuvesi,sytkärit...jne:Dvihree:meikit :)

mun tuli aseet :D sori eräsytytin puuttuu ;(

kynsiviila,obeyYourBodyn kynsinauha öljy ja Oriflamen kynsivaha kupla :)

puhelin, joku Nokian kivikautinen :D

ja tällänen boxi missä on mun särkyläääkkeet :)

                                                    ja tietenkin kamera mutta nyt kuvasin sillä :D
                                         
toivottavasti tykkäsit, mulla on aika usein käytössä tää laukku, rakastan sitä haluaisin ostaa lisää laukkuja mutta äiti ei oikeen tykkää :DDDD mulla on mukamassa liikaa laukkuja ja se ei pidä paikkaansa :DD ja riippuu ihan mielialasta mitä kannan mukana mutta tollaset perus jutut on ainamukana :)