torstai 21. kesäkuuta 2012

Toi Elokuun saatilla on outo biisi mutta se jää soimaan päähän. Eilen olin Melindan, Piritan ja poikien kaa :) ja käytiin kattoo mun kavereita jotka tuli tänne helsingistä.
:DDDD
     Melkeen unohdin aattelin jakaa nyt kaikkien kesken et miten saa valkoiset hampaat (huom: tää ei välttämättä toimi kaikille ja voi mennä vähän aikaa ennenkun alkaa tehoo!)
Tarviit: lusikan. lautasen/kupin. hammasharjan. ruokasoodaa. limeä/sitruunaa.

Eli siis ekana laitat ruokasoodaa 1 lusikallisen lautaselle ja sitten rutistat siihen päälle sitruunaa tai limeä ja kun se alkaa kuplimaan niin odotat sen aikaa kunnes se kupliminen loppuu ja sekotat sen hyvin, ja sitten vaan otat sitä "mössöä" siihen hammasharjaan ja alat harjata hampaita (jos tulee kysymyksiä niin kommentoikaa tohon alas niin vastailen :3) Teen tän aina kerran viikossa! ja mun kavereilta on jo tullut muutama kysymys niin laitan ne nyt tähän; 1) miltä se maistuu: ihan helvetin pahalta :D mut miten se sanonta meni et Kärsi kauneudesta, tai jtn. 2) kuinka paksua sen "mössön" pitäis olla: ei liian litkua eikä paakkuista (tos kuvassa näkyy jotenkin)
Myös ihan syömällä voi saada valkosemmat hampaat kaiken laiset hedelmät ja kasvikset on hyviä mut tee voi värjätä hampaita ja kahvi varsinkin ja jos polttaa niin siitäkin tulee keltaset hampaat.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti