perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sunlight

päätinpä kihartaa:)
maha näkyy ja naapuri pojat nauraa!
olenpas taas hölmön näkönen :D
Aloitin tän postauksen kuvilla :) tossa on kuva ennekun kiharsin ja sen jälkeen :D Tänäään on siis systerin synttärit ja kohta pitäis jo vieraita näkyä ... et pääsis uloskin täältä.. :Don muuten ihana ilma ja niin energinen olo ettei tarvii möföö juoda :D ja huoneessani tuoksuu ihan lakka :D i´m free bitch baby!--->
 voisin vaikka kohta lähteä ulos melindan kanssa ;D
xoxo Jenna!









torstai 28. kesäkuuta 2012

uooo snaap! dudeee!

.uus ripsari!
 oon ollut aika laiska postailemaan ja herännut silleen 1-2 aikaa päivällä ;D elikkä siis maanantai oli sillon kun viimeks kirjottelin. No en oikeen muista mitä milllonkin on tapahtunut mut oon ollut nyt aika paljon samoissa porukoissa eli  niki,miro,leevi,ossi,melinda,niko,matilda,paula ja pirita :) toni on lapissa on ikävä sitä ;(  ja mulla on ollut paljon kavereita yökylässä ja ollaan joka yö karattu tuorilaan ja soudettu sinne sekoiltu siellä ja neljän aikaa takas ;D viime yönä kun tuliin melindan kanssa meille isi heräs just kun me oltiin tultu ja olin vaan silleen:"morjesta!" ja se sano vaan et:"jaahas." ;DDD no tossa kuvissa on ekaks mun uusi ripsiväri ja sitten leikittiin Anninkaa steariinilla(kirjotinko oikeen) ja kynttilä, ja sitten oli paksa ilma.

 lakaasin kynnet ft.melinda ja tehtiin kirje ES ja MÖFÖ jonneille s.o.s viesti ja puhelin numerot on kans siin yöllä 12 aikaa heittettiin pullo posti keskelle pyhäjärveä ;D on taas ollut hyvät ideat ja ollaan syöty tuplaa ja juustopalloja ja juotu cocista ja kaikkee tyhmää :D räjäytin myös sen cocis pullon mun sängylle ja piritan päähän jamun huosuille :D olipa taas jännää.huomenna on siskon syntäärit  oon niillä vähän aikaa ja sitten meen taas melindan ja poikien kanssa, viikonliopusta en vielä tiedä, voi olla että tulee olemaan niin helvetin tylsää.. ;O mutta keksin vielä jotain, niin ja huomenna menen varmaan jonnekin yöks kun tän yön tästä vielä sais nukuttua voi olla että joku herättää mut taas yölllä ja se on menoo sit ;D ei tässä mitään pitäkää kivaa ;D <3lla:jenna! :)





maanantai 25. kesäkuuta 2012

ihminen näkee vain sen minkä on valmis kohtaamaan...

No lauantaina olin vähän aikaa keskustassa ja sitten menin käymään siskon kotona vähän puhumassa aisiosta ja sit menin kotiin kattoo jotain ihan paskaa leffaa mut en jaksanut kattoo sitä loppuun niin menin sitten kuuntelemaan mutsin ja kummitädin vitun outoja juttuja ;D
  Sunnuntai meni silleen et olin päivällä keskustassa Piritan kanssa ja Eve tuli moikaamaan siihen ja sitten menin kotiin kun keskustassa eikä ylipäätään koko karkkilassa oo mitään.. ;D noh katoin taas leffaa ja sitmenin ulos viel hetkeks aikaa lenkille sun muuta :)
sadepäivä...
Mutta tänään oon Melindan kanssa ja ei mitään hajuu mitä me tehdään.. :D

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon, valmiina lähtöön, ota muo kädestä

Rakkaani rako perse elämäni apina  <3 1
hyvää jussia muistakaa nussia <3
Juhannus oli tosi tosi kiva mut kyllä hermokin melkeen meni ja vitutti :D Noh olin eka vähän aikaa himassa ja sit Mellu tuli meille ja mä kiharsin sen hiukset ja se kreppas mun hiukset :) pakkailin siiinä kamoja ja lähettiin sitten ulos äiti alkoi siinä vielä huutelemaan että ei saa juoda ja pitää olla kiltisti....(ja sehän nähdäääään!) No Melindan kummisetä Make tuli hakemaan meidät sen vitun hienolla mustangilla. Keskustassa nähtiin Matilda, Paula ja Joni(niittis) sepattiin niille siin sit hetken aikaa ja oli ihan sika sika kuuuma <3 aurinko paisto kerrankin kunnolla! Miro soitti meille että voitias mennä Ossille no me päätettiin sit mennä sinne ja siel oli Matilda, Paula, Niko, Ossi, Miro, Leevi ja Niki, grillattiin ja istuskeltiin siinä ja mentiin käymään keskustassa harjulla ei ollut ketään ja mentiin sitten rinteelle eikä sielläkäään ollut ketään!
Perus Karkkila.... huoh... No ei siinä mitään oltiin sitten menossa nyhkälän koululle ja matkalla meidän mukaan tuli Julle,Juuso ja Jesse
koulul puhuttiin kaikesta ihan turhasta ;D sieltä lähettiin kiertelee pitkin karkillaa ja joskus en tiiä monen aikaa lähin sitten käppäilee ossille tai no ossi haki mut pyrörällä ja ajettiin melkeen ojaan :DDD mut päästiin perille ja juteltiin, istuttiin, kateltiin nuotioo ja kuuneltiin hyvää musiikkia :) kun me kömmittiin sinne telttaan niin siellä oli aika ahdas tunnelma mutta ainahan siellä on! : Ja kello 4-5-6 aikaa yritettiin mennä nukkumaan mut no joo ei siitä tullut mitään mut kyllä siinä jossain vaiheessa ees vähän sai nukuttua, aamulla oli taas niin helvetin kuuma ja tiivis tunnelma, heräiltiin siinä sitten vähän aikaa ja mentiin syömään aamupalaa ja pojat lähti jonnekin vitun masuuniiin ja mun ja Melispan piti sit kävellä mut soitin äidille et tulee hakee meidät ja se haki sit :) kotiin kun pääsin menin suoraan suihkuun ;D Kohta puolia taas poikien kanssa en taas tiedä mitä tänään tapahtuu mutta ainakin äiti sanoi että voin mennä jollekin yöks ja niin mäkin vähän ajattelin :) Tosssa noita kuvia meiltä ennenkun lähdettiin ois ollut enemmänkin kuvia mutta ne on Melindan kamerssa kun mulla ei oo omaa kameraa se on mun isän niin otan sen välillä mukaan kaikkialle mut nyt se halus itte kuvata.. -.- :D Postailen taas huomenna (jos kerkeen) :D
Tämänkin hymyn taakse on piilotettu vitun fiilikset ja surut, ei oo helppoo peittää ne mut joskus on vaan pakko...

perjantai 22. kesäkuuta 2012

hyvää juhannusta kaikille!



Noniin tänään on se odotettu juhannus! :) kauhee säätö tääl :DD mulla ei ole mitään hajua mitä laitan päälle -.-  vois toi kello liikkuu koska en jaksa olla himas ku noi yhet vittu valittaa kokoajan jos en siivoo ja blaa blaa blaa...pitäis oma huonekkin siivoo viel ja kattoo vaattteet meikkaa ja laittaa hiusket ja pakkaaa ja auttaa äitii...-.- :DD huoh laitan kuvia sit huomenna! <3lla: Jenna! :)



































torstai 21. kesäkuuta 2012

Toi Elokuun saatilla on outo biisi mutta se jää soimaan päähän. Eilen olin Melindan, Piritan ja poikien kaa :) ja käytiin kattoo mun kavereita jotka tuli tänne helsingistä.
:DDDD
     Melkeen unohdin aattelin jakaa nyt kaikkien kesken et miten saa valkoiset hampaat (huom: tää ei välttämättä toimi kaikille ja voi mennä vähän aikaa ennenkun alkaa tehoo!)
Tarviit: lusikan. lautasen/kupin. hammasharjan. ruokasoodaa. limeä/sitruunaa.

Eli siis ekana laitat ruokasoodaa 1 lusikallisen lautaselle ja sitten rutistat siihen päälle sitruunaa tai limeä ja kun se alkaa kuplimaan niin odotat sen aikaa kunnes se kupliminen loppuu ja sekotat sen hyvin, ja sitten vaan otat sitä "mössöä" siihen hammasharjaan ja alat harjata hampaita (jos tulee kysymyksiä niin kommentoikaa tohon alas niin vastailen :3) Teen tän aina kerran viikossa! ja mun kavereilta on jo tullut muutama kysymys niin laitan ne nyt tähän; 1) miltä se maistuu: ihan helvetin pahalta :D mut miten se sanonta meni et Kärsi kauneudesta, tai jtn. 2) kuinka paksua sen "mössön" pitäis olla: ei liian litkua eikä paakkuista (tos kuvassa näkyy jotenkin)
Myös ihan syömällä voi saada valkosemmat hampaat kaiken laiset hedelmät ja kasvikset on hyviä mut tee voi värjätä hampaita ja kahvi varsinkin ja jos polttaa niin siitäkin tulee keltaset hampaat.... :D

tiistai 19. kesäkuuta 2012

vittu mitä paskaa!


Ootan ihan sikana juhannusta ja on ollut ihan paskat ilmat ;( yks päivä oli ihan jees ilma mut sit taas sato :( Juhannuksena oon ekana vähän aikaa himassa ja sitten meen jonnekin yöks suunniteltiin et mentäis kai ossil tai mirolle telttailee tai sitten ollaan sisällä :) Tänäään oon nukkunut ihan vitusti...taaaaas...:D  Noh tänäään oon annankaa ja sit vähän illemmalla kai melindan kanssa en oikeen tiiä vähän sekavat suunnitelmat :D hell jeah!  muuten piti ottaa uus ERÄSYTYTIN koska vanha meni rikki miro rikko sen.. -.- :D  niin ja mulla on maiilman ihanimmat kaverit <3 juhannuksesta tulee ihana, OOTAN NIIN NIIIN PALJON! <3 :)
uusi ERÄSYTYTIN 
om nom <3

maanantai 18. kesäkuuta 2012

aurinko paistaa

Tänään olin ajamassa ekaa kertaa mun skootteria vaarilla oli ihan sika kivaa ja ei se ajaminen ollut kovin vaikeaa, kun piti kääntyä ympäri se oli todella hankalaa :DDD mutta isi onneks oli kyydissä ja auttoi jos tuli ongelmia :) sen lälkeen isi heitti mut sonttarille ja siellä mua odotti Leevi,Niko,Miro,Ossi ja Melinda :) sitten kun lähdettiin sieltä tulin käymään kotona ja nyt istun täällä ja kirjotan tänne kun Pirita ja Melinda on käymässä kaupassa :) meen niitten kaa varmaan keskustaan :) tähän loppuun kuvia, kynnet tein tänään :) 

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

päästän höyryy! :)

 Perjantaina Melinda tuli meille telttailemaan. Oltiin eka tuorilan koullla ja sitten Melindan äiti haki meidät niille hakee mellun kamat ja heitti meidät samalla meille ja kun äiti oli mennyt nukkumaan niin me lähdettiin ulos, tarkotus oli soutaa tuorilaan pelastus veneellä mutta jotkut muut halus mennä sillä -.-.... joten me käveltiin taaaaas. Melindan äiti oli pässin terasilla me jouduttiin menemään asemansuon kauttu kun käveltiin vähän matkaa sitä polkua sieltä tuli joku eiläin luultiin että se oli kisu muttta se ei ollut mä huusin että se on pesukarhu,ja lähttiin kävelee ihan vitun kovaa ja se pelästy ja juoksi pois (onneks) Päästiin sitten tuorilaan. oltiin hetken aikaa taas siinä koululla. istuttiin sellaseilla pankeillä missä oli pöytä välissä :D kunnes tuli tylsää ja minä,Mellu,Miro,Niko,Ossi ja toni mentiin telttaan siellä me sit säädettiin jotain toooosiiii toooosi outoa :D( en nyt paljasta kaikkea mutta fritsuja sun muuta sellasta)  Miro ja Niko nukahti alettiin sekoilee nelisteen siinä jotain :D ja mä kaikki lopulta nukahdettiin vähäks aikaa.puol 5 aikaa (yöllä) lähettiin melindan kanssa soutaa pelastusveneellä karkkilaan nyt kukaan hullu ei ollut siellä viemässä sitä meiltä kun soudettiin siel oli tosi nättiä(KUVAT) ja sumua oli joku puolella, Mellu souti puolet järvestä ja mä puolet :) mentiin mettä reittiä takas meille ja jouduttiin juosta toisten pihoilla ja pelloilla et päästäis :D Kun päästiin sinne telttaan taasme mentiin nukkuu ja aamulla oli taas niin helvetin kuuma! :DDD (myöhemmin sain tietää ettei suomessa ole pesukahruja ja se olikin joku muu.)
Meillä oli eilen jotkut ihme katu bileet meidän kadulla, ihmiset oli laittanut vitusti pöytii tohon tielle ja osti sikana safkaa :D mä söin vaaan siel ja lähtin sit menee Melindan ja Piritan kaa, me mentiin tuorilaan ja istuttiin siel vähän aikaa ja Ossi,Miro,Niko,Tiina ja Leevi  tuli sinne kanssa ja sitten käytiin vielä Piritalla kun se lähtee nummelaan sen veljen kaa ja mentiin istuu tuorilan koululle poikien kanssa ja Tiina ja Pirre lähti kotiin ja me lpout mentiin Mirolle ja popitettiin hetken aikaa vitun kovaa musaa! :) Katottiin siel myös jotain kamalaa zombi sarjaa ja sen jälkeen jotain kauhu leffaa, ne oli kamalia, mä käperryin Ossin syliin :). ja joskus 12 aikaa Leevi heitti mut kotiin sen mautolla :). Vielä yöllä pojat soitteli mulle et voinko tulla ulos ja yritin karata mutta se ei oikeen tällä kertaa onnistutunut, mut sovittiin että mennää ens viikonloppuna taas telttailee :)  
Tänään meen mun serkun pojan synttäreille ja sen jälkeen meen Ossin,Miron,Melinda ja varmaankin Nikon kanssa ulos :)!













perjantai 15. kesäkuuta 2012

tulppa irti!

Keskiviikkona oltiin siis meidän takapihalla telttailemassa <3 oli ihan sika kivaa mentiin taas yöllä tuorilaan. Matkalla meitä tuli vastaaan Janina ja Petteri jöötiin juttelee niitten kaa tg:n eteen keskelle autotietä;D jotkut autot oli ajamaisillaan läpällä meidän päältä. Sittten siihen tuli joku mies höpöttelee jotain aivan humalassa, se luuli että oltiin 19 vuotiaita :D joo-o. No sepäs lähti sitten kävelemään samaan suuntaan ku minä ja mun Melinda, se yritti tulla vielä juttelemaan meille mut me lähettiin kävelee ihan vitun kovaa se todennäkösesti lähti meidän perään, ei ihan tarkkaan nähty kun lähettiin juoksee sitä karkuun. se oli kamalaa. Kun päästiin tuorilaan niin siellä  oli Niki ja Miro, niillä oli mukana jotain jäisiä karviaisia:D hyi ne oli pahoja. Me istustkeltiin siel tuorilankoululla,keinuttiin ja käveltiin siel pitkin ja poikin. Kun minä ja Melinda lähettiin takaisin meille, kello oli jotain 4 ja isä lähtee töihin neljän jälkeen :o, isi tuli meitä matkalla vastaan, sen pappamopon äänen tunnistaa ja kun se tuli me lähettiin vitun kovaa kikeen, mun englannin opettajan pihalle. Iskä ei onneks nähnyt meitä ja jatkettiin turvallisesti matkaa :D metkiin metsän kautta meidän pihalle ja löydettiin ihna telttaan saakka :), sit me käytiin meillä sisällä hakemassa safkaa, meillä ei ollut muuta kuin makkaraa... no otettiin sit tiä :DD ja sit nukutiin johonkin 12 saakka ja mentiiin meille sisälle, syömään ja suihkuun :)!
  Eilen mä olin taas rakkaan Melindani kanssa<31 Me oltiin keskustassa, oli ihana ilma. Meillä oli vitusti rahaa mukana ja meidän piti mennä ostaa TG:ltä ranskalaisia, mutta se EI ollut auki, vittu ;( No ei se mitään me mentiin sitten Köftelle ostaa ne ranskalaiset ja me saatiin ilmaset pizza palat <3 om nom ku oli hyvää, Sitten me mentiin ässälle ja Melindan puhelin oli hukkunut..-.- mä soitin siihen ja joku outo tyyppi vastas siihen ja sanoin sille et tullaan hakee se puhelin takas, no se puhelin oli jäänyt yhteiskoulun portaille ku oltiin syöty siinä :D Ne tyypit jolla Mellul puhelin oli, niin ne tuli meitä vastaan :) Ne oli Sami ja Niittis, jei ne oli löytänyt Melindan puhelimen! kuin hyvin taas. Me lähettiin takas, mut tällä kertaan mentiin K-kauppaan, ostetiin Ben&Jerrys jädeee<3 nam nam nam se oli ihan sika hyväämentiin syömään se millikselle siel oli jotkut jalkapallo jutut ja siel oli Timi,Ville,Janne ja joitain muita tyyppejä, no mentiin niitten kaa sinne istuskelee ja potkii palloo ja syömään jätskii <3! meil oli kamala jano ja mentiin K:hon ostaa ES ;Dkun tultiin sieltä nähtiin Jere, Joonas ja Iida, en tunne sitä Iida se asuu turussa, ja on jeren ja joonaksen joku kaveri mut se oli ihan mukava :) niin siis ne istu siinä K:oon pihalla ja niillä oli 5 litraa vettä ja pillipakkaus, me mentiin niiten kaa istuu siihen, ne pyys meitä mukaan niiten kaa juomaan vettä, mä menin siihen sit juomaan vettä pillillä :D Mellu ja minä lähettiin ja mentiin käymään Kanalla istuttiin siel vähän aikaa ja mentiin siitä harjullle. Meidän piti mennä telttilee mut ei me sitten jaksettu ku ei oltu nukuttu melkeen ollenkaan. 
 Tänään me sovittiin melindan kanssa et menään telttailee :DDD en nukkunut viime yönäkään varmaan paljon mitään ;D                    

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

kesä on ihanaa!

Täs on nyt kaikkee tapahtunut :D
     Sunnuntaina oltiin illalla soutelemassa Melindan,Nikon,Nikin ja Miron kanssa pelastusveneellä pyhäjärvellä :D se oli aika palottavaa ja oli paljno ötököitä :o Lähettiin vetää sielt ja me tytöt mentiin melindalle hakee sen tavarat ( Mellu tuli siiis meille yöks<3) ja sit mentiin meille ja aateltiin et voitais viel mennä ulos, joskus 12-1 aikaa lähettiin vetää meilt tuorilaan poikien kaa (järven toiselle puolelle) Meidän piti käydä hakee tg:ltä ranskalaisia mut se muija ei enää myynyt meille niit.... :( Tuorilassa me mentiin juoksee mettään ja istuskeltiin keskellä tietä, siel ei ollut ketään missään kello oli kaks tai kolme :D me mentiin siel toisten pihoille ja sit kun oltiin jonkun tyypin pihalla, sit tuli auto ja pakitti suoraan siihen pihalle lähettiin kaikki kikeen sielt, no mä sitten tietenkin kaaduin ja mun pää osu jotenkin ihmeellisesti siihen maahan ja polvet meni iha nurmikkoon ;D Päästiin kumminkin karkuun sielt ja sitten mentiiin poikien telttaan se oli ehkä 2 hengen teltta ja meit oli siel 5 :D no me sitten oltiin siel ja ei huomattu kelloo joskus 4 aikaa piti lähtee takas meille mut ei millään jaksanut, no me jäätiin sit sinne nukuin sinä yönä ehkä puol tuntia ku oli niin ahdasta, oli kuuma ja ei vaan jaksanut nukkua. Aamulla 10 aikaa lähettiin kävelee takas meille.. se matka oli ihan kamala, mulla ja Mellul oli mahat kipeet, päätä särki, jano ja kaikki maailman ongelmat :D näytettiinkin viel niin kamalilta :DDD kun päästiin meille(mikä oli suuri ihme) mellu haki sen kamat ja sitten se lähti kotiin ja mä menin nukkumaan nukuin koko maanantain kunnes äiti tuli huutamaan mulle et missä me oikeen oltiin yöllä, ei se onneks kamalan vihanen ollu ku perustelin jutun:) no siinä se maanantai olikin sit :D
      Tiistaina oltiin Melindan Kaisaniemessä radio aallon järkkäämässä konsertissa, siel oli kivaa kuunteltiin hyvää musaa ja mentiin johonkin kuvaan ja saatiin ilmanen estrellan sipsipussi omnom<3! kun me mentiin katsomaan niitä bändejä me ängettiin törkeesti ihan sinne eteen päästiin toiseen riviin ja meidän edessä olit jotain pikkusia joten nähtiin tosi tosi hyvä, ja muuten päästiin telkkariin! uu jeah:) Kun reckless love soitti niin jotkut ihanat pikku teinit hyppi meidän jaloille.mut kyllä ne siitä rauhottu(huoh onneks) ja siel satoi vähän ja oltiin aika märkiä              (kuten kuvasta näkyy) reckless lovin laulaja Olli otti paidan pois ku alkoi sataa olin ihan pilvissä<3
       Tänään oon melindan kanssa ja mennään ehkä meidän takapihalle telttailee :D saa nähdä mitä tapahtuu ;DDD

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Jou

mulla on ollut kone rikki niin en oo kerennyt kirjotella tänne.
   Tiistaina olin Melindan,Ossin,Miron ,Leevin ja Nikon kanssa sonttarin metsässä hyppimässä kallioilla :D jalat ihan hyttysten pistoksissa ja kaiken maailman ötökän puremilla ja huosut ihan paskaset ku kaaduttiin siel :D
   Eilen olin  Melindan kanssa keskustassa ja syötiin ben & jerrys jätskii ( se on ihan parasta<3) Sitten oltiin Miron ja Nikin kanssa pyhiksellä ja sit mentiin käymään meillä ja sen jälkeen sonttarin kallioille  ja  pyhikselle, muut meni uimaan mut mä en se vesi oli niin kylmää ja ei ollut bikinejä mukana. Myöhemmin illalla mentiin keskustaan ja pojat söi  Köftellä, istuttiiin siinä hetken aikaa ja sitten Matilda ja Paula tuli moikkaamaan siihen meitä :) Käytiin sen jälkeen harjulla ja istuttiin siellä hetken aikaa ja sitten lähdinkin jo kotiin :)
  Tänään on ihan paska ilma oon viettänyt koko päivän mun rakkaan pikkuveljen kanssa <3 ollaan katottu leffaa ja syöty karkkia, nam nam :)
Rakastan sua! <3

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Iloa ja surua

Kerron eka iloiset uutiset mun hyvä kaveri SAMU on nyt tääl karkkilassa se oli ennen mun naapuri mut sit ne muutti vantaalle, mut Samu onneks käy aika usein karkkilassa!:) Eilen olin Mellun kaa moikkaamassa Samua,Jereä, Joonasta ja Mikkoa! meillä oli kivaa ja oltiin hetken aikaa myös Sasun Ja Antin kanssa :) Niiin ja ens viikonloppuna on kuullemma lämmin!!! jeeah! :)))
Mut sit ne suru uutiset ;( mun kaverin setä kuoli tos 2 päivää sit, hän oli uimassa ja sai sydänkohtauksen ja jotkut ohikulkijat nosti hänet rantaan :( Tänään Tuulian kanssa <3 pitkästä aikaa! Ja tää oma alko niin ankeesti onneks se aurinko nyt  paistaa :) jee ! nyt on hyvä ilma tykkään tykkäääään!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päättärit ja tälläst :)

Olipa tylsät päättärit ketään ei ollut missään ja joku yks iso lössi jossain harjun puistol, huhhuh perus karkkila.....mut olin sit illemmal ihmiset vähän jakaantunut ja oltiin aikalailla sisällä ku noli niin kylmä :)  Ihan hyvä vaan ku en mennu hietsulle :D siel kaadeltiin niit juomii kuulemma pois ja kaikkee :DD ahhahahaha
Tänään on onneks vähän parempi ilma mut no jaa ei tääkään oo kivaa. Tos muutama ihan jees biisi :) koht rannal melindan kaa, sateenvarjot mukaan ja kaikki pihalle :)

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Päättärit!!

Jes nyt on seiska luokka käyty, ja torkka oli ihan hvyä 7.6, melkeen  8 :) hyviä numeroitakin oli ja käyttäytyminen 8 :D Tänään on vaan niin paska ilma et ei mitään rajaa, ihan perseestä mut mähän olen pihalla ja sit päiväl kai selkenee! :) muuten tossa kuvassa on mun sisko, äit ja minä! sisko pääsi ysiltä ja mä meen nyt sit kasille  :) Joo no mitäs muuta täs sit onkaan ei kai mitään erikoista niin no Annal yöks tänään :)