keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Heipsun keipsun!

tää on vaan niin ihana!
kaikki on nyt rakastuneet tähän Austin Mahoneen, on se joo ihan söpö ja muutama hyvä biisi mut en sitä mitenkäään fanita.. :D
Tänään oli aika jännä päivä kuviksessa kuvattiin koulua tehtiin jtn julisteita et: tervertuloa  karkkilan  yhteiskouluun. uusille seiskoille  ku ne tulee sit syksyllä, koulus on käynyt nyt jo varmaan kaikki ne jotka tulee sit syksyllä ja aina kun mulla on ollut musiikin tunti ja ollaan laulettu jtn niille, tosi turhaa. kaikki opettajat tyyliin haukkuu meidän luokkaa, me ollaan just ihania kun huudetaan vaan ja muutenkin meteli ja sanavalikoima on aika kohdallaan kröhöm.
Kohta ois äitienpävä (Y) leivon äidille jtn en vaan tiedä mitä ja sitten haen sille valkovuokkoja metsästä (meidän talon takana on sellanen metsä se on niin upeen näkönen ku siel on niin paljon niit valkovuokkoja)
täs ois viel muutama kuva ja yks video, oon aika samaa mieltä siit videosta! :DDD

4 kommenttia:

  1. Hei todella kiva blogi sulla! Mikä sun nimes on o: Ja olis kiva jos pistäisit kuvaa itsestäs!

    VastaaPoista
  2. Mun nimi on Jenna:) ja joo voisin laittaa kuvia itsestäni :)

    VastaaPoista
  3. Luin kanssa noita edellisiä postauksia ja vaikka en tiedäkkään miltä näytät uskon että nuo hiukset sopii sulle paremmin kuin hyvin! Aiotko myös tummentaa hiuksias?

    VastaaPoista
  4. kiitos :) en oikeen tiedä vielä, mutta ainakin leikkaan vähän lyhyemmiksi, ajattelin kyllä värjätä, mutta en ole vielä täysin varma :)!

    VastaaPoista