torstai 31. toukokuuta 2012

huominen enää!

<3
Tässä ei oo nyt enää kun huominen päivä (ysijuhla) ja kevät juhla :) Sit ei tarvii ajatella kun vaan omaa napaa eikä koulua <3 Tänään on ollut taas aika jännä päivä en oieekn taaskaan saanut mitään aikaseks oon vaan sluibannut himassa välillä käynyt ulkona :)
 Toivon vaan niin hartaasti et ei päättäreinä sada se ois kamlaa ku kastuis vaan ja kaikki ois ihan tylsää ja märkää ja on kymlä. aurinko paista!! :) nyt on muutenkin ollut hirveen kylmä ainakin täällä karkkilassa. mutta huomenna pitää keksii jotain tekemistä ei jaksa enää olla himas :) jei jee!  http://www.youtube.com/watch?                   Pitbull - Back In Time (featured in "Men In Black III")  <---- en tiiä jotankin ihana/outo/hyvä biisi ;D


mun oma kulta <3

omnom

   






rakastan <3

tiistai 29. toukokuuta 2012

Boooring



Tänään oli koulussa tosi rento päivä, katottiin vaan Aku Ankkaa ja kaikkii videoita :D ja sit oli sähly ottelu opettajat vs. ysit ja opet voitti. Tänään lakkaan taas kynsii, nyt sit kesäsii mansikoita, nam :3 Far East Movement - Live My Life ft. Justin Bieber :) <---- ihana biisi.  Tänään oon vaan löhönnyt ja lukenut käryy, juonut vettä, syönyt tomaattia, textannut, ostanut uuden rasvan Garnier intensive 7 days ja ladannut musiikkia sekä omaan että pikkuveljen puhelimeen  :D NIIIN ja lakannut kynnet :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

*Takas karkkilaaan!

 Täs ois vähä niit vaatteita mitä ostin sielt :) ja muutakin kivaa :)  bikinien yläosa on gina tricosta ja alaosa on H&M:stä. Pitsti toppi Ginasta ja bandeau topit kans Ginasta. Monkista 2 T-paitaa. Ginasta pinkki putkitoppi. sit ostin huulikiillon ja aurinkolasit ja kynsilakan Ginasta.  Ja kaula korun ostin jostain en muista enää :D se on sellanen puolikas sydän BestFriends koru Annal toinen puoli :). ja sit VitaminWater- Lohikäärme marja, nam!
Ton pinkin kimalle napakorun ostin CyberShopista, käytän noit 1,2mm napakoruina koska mulla repes se ja se nahka on siit niin pieni niin sit ei mee enää normi 1,6mm ;D mut ihan sama noi on kivoi!
Nois kuvissa on tosi paska laatu!
Foorumista suurin osa noist vaatteista! :)
Me syötiin annan kaa Chico`ssa, nam!  öö mitäs muuta niin sit syötiin mansikoita, ei ollut oikeen hyviä :D
Kampin pihalla oli jotain italialaisia tyypejä puhumassa ja esittämässä jotain oltiin siin sit kattomas vähän aikaa sitä. Jon tuli käymään meidän kanssa kampissa, oli kiva nähdä kaveria pitkästä aikaa ja kamalasti oli asiaakin :) Eikä tossa ollut vielä kaikkia vaatteita tai tavaroita en nyt kerennyt laittaa kaikkii tänne :) ehkä tänään myöhemmin lisää :)









perjantai 25. toukokuuta 2012

Jos mä kuolen nuorena Kunpa olisin ehtinyt rakastua

Ja sitten huomenna aamulla 10.50 helsinkiin shoppailemaan annan kaa ja jon tulee moikkaamaan meitä foorumiin :) ja muitakin tulee :) jee! vihdoin pois täältä tylsästä karkkilasta!!! :DD pitäis ostaa:  kevätjuhlamekko, bikinin yläosa, alusvaatteita, farkut, 1,2 mm napakoruja, arskat, meikkejä: esim vedenkestävä ripsari,kynsilakkoja, hajuvesi, jotain rasvaa <-- laitan kuvia niist :)
Muuten laitan sen kuvan mun hiuksista  sitten kun oon saanut jtn hyviä kuiva musta ja m,un upeista hiuksista! :) jee ne on ihanat niin kevyt olo kun ne on niin ohuet! :)
Voi voi voi näitä hyttysiä, oon ihan puremilla ja nyt ne haluu syödä mun niskan en tiiä miks, mutta se on täynnä puremia, kyynel :( ötökät sais mennä viettää niittenn kesää muualle! :D  

maanantai 21. toukokuuta 2012

Summer here i came! :D

No nyt on eilen  talviturkki heitetty, ei ollut edes kylmää!

Torstaina sit sinne kampaajalle, laitan kuvan heti kun kerkeen :) :) ja torstaina on myös musikaali, näytetään se nyt koululle :)
Huomenna on bilsan koe, ei jaksa ees lukee ku ei se paljoo voi auttaa numeroon enää :D mut koitin lukee :D
 Mä niin haluun noi kaikki meikit---->
Perjantaina melindan kaa tai sit äidin kanssa sarinherkkuun syömään jtn hyvää! :)
Ens ´viikollla loppuu koulu ja sit pääsee oikeen kunnolla rentoutuu! jes ei koulua! :D aurinkooooo! :) mun pää on ihan pehmennyt tästä auringosta, puhun ihan höpöjä :D










lauantai 19. toukokuuta 2012

kuviii!

Tylsää niin päätin lisää muutaman kuvan tänne! :) 
















Iha ite tein




Kesä!


minä!
Ois jo se kesä! voisin mennä jo uimaan,  en oo viel ihan varma, vesi on aika kylmää viel :D
  Noin sainpas aikaseks noi kuvat! Lisää tulee myöhemmin!
Oon lakkaillut kynsiä :) en oo kovin hyvä, nyt on noi timantti kynnet :) teen lisää kun kerkeen, kavereillekkin on pitänyt tehdä mut aika ei  oo oikeen riittänyt...joku päivä sit :)
  Aurinko armas, näytä karvas! <3 Joo ei... :D

            Lord Est-Pelaat ja juhlit

           Simple Plan- summer paradise

           Chebaleba-seksikäs
 
          chebaleba- käsefiilistelyy         






 

torstai 17. toukokuuta 2012

Päätin nyt sit postata tänne :D Kesän festareita odotellessa :)                                                                      

HellsTattoo! :3 <3 <-- Tonne sit ottaa kulmakoru jos nyt äiti suostuu! :) haha :D

Tänään grillaa nakkia sonttarille Annan kaa <3 jos toi ilma sen sallii! :) Eilen yöllä piti kattoo leffaa mut se oli sen verran tylsä et päädyttiin sit Randomiin, joo tiiän lol, mut meil oli kivaa siel :)

Kertokaa jtn hyviä uusia biisejä :) ois kiva polttaa joku levy mis ois hyvää musaa mut mun  pää ei oikeen toimi nyt :D                                                                          
tonne ja! :)
Oon niin menossa <3!

tiistai 15. toukokuuta 2012

ei mulla mitään tärkeetä :)


vesi<3
Mulla ja mun kaverilla on tänään musikaali :) mennään laittaa sinne niit valoja sinne lavalle ja heiluu niis spoteissa :D ollaan niin sanottuja "valotyttöjä" tai jtn. Mulla on ollut niit harjotuksia iha sikapaljon ja suurin osa niistä on ollut keskellä koulutunteja mikä on ihan  hyvä vaan :DD Jännittää vähän saadaanko niit kaikkia valoja sinne kunnolla, mut ainakin luulen  et se menee ihan  hyvin :)
   Arghh, huomenna 2 kokeet...ei jaksais lukee ja nyt kun on viel ne valohommat ei oo ees paljoo pystynyt. Tänään vois vähän yrittää... :D tuolla on ihana sää, mut vois se kesäkin jo tulla! :)

lauantai 12. toukokuuta 2012

heiii!

tää oli niiin ihana!
   Oon pikkasen jäljessä näissä leffoissa, eilen vasta katsoin tän 1 osan, mut ei voi mtn! :) se oli ihana, ärsyttää vaan kun jäi niin hyvään kohtaan ja nyt kamala himo nähdän se 2 osa!!! ;DD
    Facebookissa oli sellanen kamal video missä joku nainen hakkasi sen 8 kuukautista vauvaa, katoin sen se oli ihan kamala ja itku melkeen tuli kunse vauva-parka vaan itki, mutta onneks se otettiin huostaan! se äiti sai vain 18 kuukautta vankilaa! musta sen ois pitänyt kuolla, oli meinaan sen verran paha, ja kun ottaa huomioon että se oli vauva ja puolustuskyvytön! ;(
    Meinasin tänään aamulla heittää meidän tulostimen ulos ikkunasta, kun se ei suostunut toimimaan :D Yritin tulostaa juhlakutsuja, meillä on joku vuosi kesällä KatuBileet. Pystytetään keskelle katua pöytiä ja tuolia ja tilataan pizzaa ja pidetään hauskaa koko päivä ja ilta :) lehteenkin ollaan päästy:) meidän kadulla on aika tiiviit suhteet,"tiiviillä suhteella" tarkoitan että ollaan hyviä ystäviä kaikki ja voidaan huudella vähän kaikenlaista pitkin tätä katua :D ollaan omaperästä porukkaa! mutta on täällä paljon myös outoja ihmisiä :D ei pahalla ;D
!!!!
   Tänään grillataan, perheen ja tädin perheen kanssa! Makkara on pahaa mutta lihaa syön ja salaattia :) Ja myöhemmin tänään menen kaverin kanssa jonnekkin :) jei!
   Tää BB meikkivoide ja Light BB Roll on, on kuulemma hyviä. Ajattelim joku päivä ostaa. mutta eka kysyn: Onks nää oikeesti hyvä? Paljon maksaa? Peittääkö hyvin? :D vastauksia kiitos! :)))

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Heipsun keipsun!

tää on vaan niin ihana!
kaikki on nyt rakastuneet tähän Austin Mahoneen, on se joo ihan söpö ja muutama hyvä biisi mut en sitä mitenkäään fanita.. :D
Tänään oli aika jännä päivä kuviksessa kuvattiin koulua tehtiin jtn julisteita et: tervertuloa  karkkilan  yhteiskouluun. uusille seiskoille  ku ne tulee sit syksyllä, koulus on käynyt nyt jo varmaan kaikki ne jotka tulee sit syksyllä ja aina kun mulla on ollut musiikin tunti ja ollaan laulettu jtn niille, tosi turhaa. kaikki opettajat tyyliin haukkuu meidän luokkaa, me ollaan just ihania kun huudetaan vaan ja muutenkin meteli ja sanavalikoima on aika kohdallaan kröhöm.
Kohta ois äitienpävä (Y) leivon äidille jtn en vaan tiedä mitä ja sitten haen sille valkovuokkoja metsästä (meidän talon takana on sellanen metsä se on niin upeen näkönen ku siel on niin paljon niit valkovuokkoja)
täs ois viel muutama kuva ja yks video, oon aika samaa mieltä siit videosta! :DDD

tiistai 8. toukokuuta 2012