lauantai 29. syyskuuta 2012

tervetuloa helvettiin!

eli siis eilen olin piritan ja sorpun kaa me ajeltiin pitkin ja poikin ja ravattiin masuunissa. kävin myös moikkaamassa kimiä kun se vihdoin taas tuli karkkilaan! :) mutta mutta pidettiin hauskaa,itkettiin ja riehuttiin oli kyllä kiva perjantai! tulin joskus 4-5 aikaan kotiin olin niiiiiiin poikki mutta kivaa oli <3 kiitos teille!
     ja siiiiitten tää lauantai ilta vähäään kusi piti mennä piritalle yöks mutta se menkin nummellaan sen siskon luo.... ja no sitten mun piti moikkaa myös nasua mutta sekin meni kanalle ja sinne en todellakaan oo menossa. mutta no jaa kyllä mä jtn keksin kim tulee kohta taas karkkilaan niin saan edes jotain seuraa! :) hehee kuuntelen vaan musiikkia tääl ja kuuntelen kun mutsilla on jotkut "juhlat" tääl :D vittu mitä säätöö! mut no jaa ainakin oon saanut meikata ihan rauhassa ja tälleen^^






keskiviikko 26. syyskuuta 2012

unohdin


(sorii unohdin laittaa tän tänne kun tulin nummelasta!) hähää  oli super kivaa nummelassa :) piritab siskolla on ihana kissa sen nimi on blondi se on niin söpö :3 torstai illalla hengailtiin eka k-city marketin katolla ja ostettiin korvakorut ja vanillacocista <333 niiiin hyväää! ja sitten mentiin prismaaan syömään heseen 
av=kpCjxdlRvf4&playnext=1&list=PLC27A034A894E95D7&feature=results_video )  ja sitten mentiin smoken ja nyrkin kaa ajeleee vähäks aikaa ja sitteeen mentiin lentokentälle.......*-* ne tähdet..wou! siel oli niin kaunista näin siellä tähdenlennon, ja  toivoin <3  toivon että mun toive toteutuu, niin ja sit laulettiin siellä :) siel oli vaan niiin hienoo!  Meinattiin melkeen mennä helsingissä käymään ;D mut sit auto ei ois varmaan kestänyt sitä kun siin oli jtn vikaa...;D mentiin sit mäkkiiiiiin! nam nam ruokaa;D  joooo ja nyt on sitten kaikki kunnossa puhuin just mun siskon kanssa että saan todennäkösesti mennä niille yöks tänään ja sekin tulee sinne baardeihin! jea jea ;D nyt alkaa mennä kaikki putkeen nytkun vielä nää kynnet kuivuis niin pääsisin laittaaa hiuksiii ja korjaa meikkie ja sit voiskin jo pakkaa kamt kasaan ja lähtee tsibbaileee kohti sit mentiin Piritan veljelle Timolle käymään tupakalla ja moikkaa ja kattoo muumeja muumit-punainen täysikuu<3 ( http://www.youtube.com/watch? ja kiesiii kiesii ja kiesiii ja loppu yö vaan oltiin konneella ja kuoltiin ja tupakoitiin


j

tiistai 25. syyskuuta 2012

moroo moroo

megabaardti meni hyvin! ja täl viikol on uudet! ;D niitä odotellen :) no ei kaikki ihan putkeen mennyt siel pollisit tuli, mut ei se mtn hetken päästä oli taas porukka koossa :D niin ja yks mulkku ei usko  mitä puhun yrittää vaan paeta koko asiaa mut sitkun se varmistuu niin hehee siinä sitä taas ollaan... -.-"
   mutta mutta oon tässä nyt ollut aika paljon Pirin kaa ja näin Nasu murun tos perjantaina ja kävin sen kanssa tupakilla myös sunnuntaina kun olin Smoken ja Viltsun kaa :) jaa jaaa tänäään oli ussan koe,,, vastaukset olit jotain Jeesus/mooses/jumala tai jotain omaa paskaa paitsi että abedissa on joku nunnaluostarin johtajar ja sitten on joku kalasymbli ja jotain tollasta perus paskaa tiiän;D mut ei siit sit enää mitään !  ja tänään piritaa moikkaaa ja tälleen :)

torstai 20. syyskuuta 2012

Nummela here we come! :)


Elikkäs Nummelaan ollaan Pirin kanssa menossa! perjantaina karkkillaan ja kotiin vaihtaa vaatteet kamat mukaan ja taas mennään! ja huommenna meno ois Karkkilaaas, MegaBaardit <3 oon oottanut iha sikana mut ne on kohta HUOMENNA! toivon että kaikki menee putkee n ilman isompia riitoja tai draamaa, aina vähän pitää olla jtn kränää mutta en ainakaan omalla kohdalla jaksa kuunnella tai haastaa turhaa riitaa :) nyt vaan popitan tääl ja oon fbs ;D otin muuten muutaman kuvankin :)

maanantai 17. syyskuuta 2012

oispa jo viikonloppu!!!

viimeks kirjottalin keskiviikkona, eli torstaina olin piritan ja jessen kaa ja meil oli kivaa :) perjantaina oli kanssa tosi hubaa mutta satoi olin piritan kanssa sen veljellä ja launtaiana olin piritan kaa, meidän piti ryypätä mutta kun ei jaksanut..:D huoh tultiin 6 aikaa aamulla meille :D sunnuntaina herättiin 3 aikaan ja sitten mentiin melkeen heti ulos kun smoke ja jesse tuli hakee miedät ja oltiin niiiin hehekeitä.. :D noh tänään oonollut kuolussa ja sluibannut himassa olin terkkarilla vittu kun oli kamalaa se alko puhuu mun päihteiden käytöstä ja en ees kertonut sille kaikkee totuttaa meinaan se on sellanen et vali vali blaablaaa..vittu ooooh ootan JONNEN JA GEAN MEGABAARDEJA, vittu ku ihanaaa mulla on jo vähän juotavaa valmiina<3        toi video...niiinkun mä!

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Home Sweet Home

Viel tulee lisää kuvia mut tossa on nyt muutama :)
linnan prinsessa <3


Dundar kikizade ja minä :) 

siskokulta<3 

kas kas, kas kas, söpööö<3

edustavaa ja silleen;D aallot<3

osaan uida ja silleen...;D

jonkun häät oli tuol linnas :)


dundar teki mulle tollasen pöytään :)