sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Mul ei oo ollut barbei pitkään aikaan

omnom

SÄRKYNYTSYDÄN...

kurkkupaskana

uudet rakkaat balleriinat

mansikka namnam

sinkkiä niin kynnet ja hiukset kasvaa terveempinä 

isin kanssa harjotellaan

murut

minä,mummi ja hölmöilme

Romeo! <3

<3

LÖYSIN! neliapila!!!

Manu

Manu-Pupu

Candyyyy

Linda Vink- vink vink: aika hassu biisi mutta....17 vuotias :D Tuulikakkonen....-.-
Helvetin mahtavat sanotukset.

[x] imen edessäsi tikkarii
[x] oot aina vaan facebookissa, vaik sul ois vieressä karvaton kissa
[x] makaisin sohvalla niinku lahna, enkä antais sulle ees kahta sekuntii, koska hei mä lakkaan kynsii

I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE....

       Olin kummitädillä syöttämässä Manu pupua, se on niin luttana, ja löysin sen häkin vierestä NELIAPILAN, coool!  Romeokin on kasvanut niin paljon että huhhu :)!
    
  Käytiin äidin kanssa ostamassa mulle uudet kengät, balleriinat on just jees kesäl! Ostettiin myös mansikoita, ne oli vähän kovia.. :/ Sinkkiäkin tuli ostettua niin saan hiukset ja kynnet hyvään kuntoon ja kasvamaan vahvempina! 
oon nyt vähän kipeenä mutta toivon että menee juhannukseen mennessä ohi ;)
 riparikin on kohta ja kauhee stressi päällä kaikesta säätämisestä, en jaksais tehdä mitään kakkuja tai muuta sinne :D tekis mieli vaan olla ja mennä ja tulla ;) mut kai se on pakko... Kivaa on kyllä ollut,  

     Rahatilanne on aika kusinnen... ku ei oikeen karkkilasta saanut kesätöitä.. enkä tykkää matkustaa yskin, ja muutenkin tän ikäsenä on silleen aika vaikee saada mitään työtä aika harvat työllistää näin nuoria... :( mutta SBP:hen ja Harju Festivaaliin haluan mennä !!! itken verta jos en pääse, äiti lupas kyllä maksaa mut Partyihin koska vahdin pikkuveljeä parivuotta sitten ja koska CHEEEEEEK! 

SBP
Harju 2013

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nukkuminen on yliarvostettua!

 Lomaa on ollut nyt vähän yli viikon verran, ja se on mennyt siihen että valvon yöt, nukun päivät, joskus en nuku ollenkaan, syön kun jaksan/muistan, käyn suihkussa, laittaudun ja taas ulos ja sama ralli :D viikonloput on ollut aika alkoholipitoisia. Auringon otto kuuluu myös kesään, sitäkin on tullut rannalla otettua. Uimassa en oo vielä käynyt enkä varmaan käykkään koska kammoon kaloja ihan sikana, niissä ei oo mitään kivaa:  ne on limaisia, rumia, piikikkäitä ja jne.. jotkus kalat on kyllä kauniita mutta niihin en koskisi.  Eilen nukuin 3 tuntia, joten menen varmaan kohta nukkumaan :D Öitä! (koska YOLO) elämä on tarkoitettu elettäväksi, elä se koska voti tehdä sen vain kerran